Suomen EM-kisapelit suorana VeikkausTV:n kautta

Suomen EM-kisapelit suorana VeikkausTV:n kautta

Amerikkalaisen jalkapallon järjestyksessään 13. EM-kisat käydään 30.5.-7.6. Itävallassa. Suomen alkusarja pelataan Saint Pöltenissä, mistä joukkue siirtyy Wieniin jatkamaan turnausta. Suomen lohkossa pelaavat Suomen lisäksi Ruotsi ja hallitseva Euroopan mestari Saksa. Suomen alkusarjan ottelut pelataan 30.5 perjantaina ja 1.6 sunnuntaina. Toisessa lohkossa pelaavat Itävalta, Ranska ja Tanska. Euroopan mestaruus ratkeaa 7.6. Wienissä pelattavassa finaalissa. Kisoissa on tavallista suuremmat panokset, sillä Euroopan mestaruuden lisäksi jaossa ovat euroopan maapaikat (3) vuoden 2015 MM-kisoihin.

Suomen pelit VeikkausTV:ssä

VeikkausTV tarjoaa Suomen alkusarjan pelit sekä mahdollisen finaali/pronssipelin suorana Veikkauksen kanta-asiakkaille. Kanava on auki kaikille nettipalveluun rekisteröityneille. VeikkausTV:n lähetyksiä katsoaksesi pelitililläsi on oltava rahaa, mutta pelaamista ei vaadita. Televisoitavat pelit ovat myös Veikkauksen tulos-, pitkä- ja livevetokohteina.

Alkusarjan pelien selostajana toimii Mika Laurila ja mahdollisessa finaali/pronssipelissä Kristian Palotie. Selostajien aisaparina otteluita kommentoi lajin monikertainen Euroopan Mestari Petrus Penkki. Streami käynnistyy 5 minuuttia ennen ottelun kick off:a

Ohjelma-aikataulu

Alkusarja
pe 30.5. Saksa vs Suomi klo 19.55
Su 1.6. Suomi vs Ruotsi klo 16.55.

Pronssipeli
la 7.6. klo 14.55 (jos Suomi pelaa ko. ottelussa)

Finaali
la 7.6. klo 19.55 (jos Suomi pelaa ko. ottelussa)

Lisätietoja:
SAJL ry / Matti Sorsa p. 0400 487656
Veikkaus Oy / Juha Laasila / 0400-5574770

EM-kisojen kotisivut
Suomen mj-rosteri
rekisteröidy Veikkauksen kanta-asiakkaaksi