Sinustako juniorivalmentaja?

Sinustako juniorivalmentaja?

Hyvinkää Falcons etsii juniorivalmentajia joukkueisiinsa. Falconsilla on tällä hetkellä joukkueet U13, U15 ja U17 sarjoissa kaudella 2015. Valmentajilta toivomme ennen kaikkea sitoutumista toimintaan ja halua toimia lasten ja nuorten parissa. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen paikan lasten ja nuorten parissa. Sinulla itselläsi ei tarvitse olla lajitaustaa, tärkeintä on halu ja innostus oppia uutta. Sopiva valmennusrooli ja valmennettava ryhmä sovitaan yhdessä valmennusvastaavan kanssa tietotaidon, kokemuksen ja innostuksen mukaan. Aikaisempi valmentajakokemus tai ohjaajakokemus ei ole pakollinen, mutta totta kai siitä on hyötyä.

Roolisi joukkueen valmennustiimissä vaihtelee joukkueittain. Se voi olla vastuuvalmentaja tai apuvalmentaja riippuen omasta halukkuudestasi sekä valmentajataustastasi. Kaikille valmentajillemme tarjotaan mahdollisuus kouluttautua SAJL:n valmennuskoulutuksissa ja kehittyä sitä kautta paremmaksi.

Osoita kiinnostuksesi täyttämällä yhteydenottolomake sivuillamme. Kerro hieman itsestäsi ja taustastasi – otamme sinuun yhteyttä pikaisesti.

Lisätietoja antaa Junioritoiminnasta vastaava, Janne Otranen p. 046-6686614, email: janne.otranen@falcons.fi