Otteluennakko – Falcons Ladies – Lady Huskies

Otteluennakko – Falcons Ladies – Lady Huskies

Naisten 1. divari 2014 potkaistaan käyntiin lauantaina 17.5. klo 12 Hyvinkäällä Kankurin liikuntapuistossa. Silloin Hyvinkää Falcons Ladies saa vastaansa viimesyksynä perustetun Hämeenlinna Lady Huskiesin.

2013 1. divarissa neljänneksi sijoittunut Falcons on saanut pidettyä joukkueen rungon kasassa viimevuodesta. Kokenut runko on saanut vahvistuksia uusien harrastajien lisäksi yhdestä kokeneesta maajoukkuepelaajasta kun GS Demons- ja maajoukkuepaidoissa pelannut Laura Kontiainen siirtyi Falconsin riveihin. Kauden avausotteluun pukee 19 Falconsia joista vain viidellä ei ole aikaisempaa pelikokemusta.

Kauden tulokasjoukkueisiin lukeutuva Hämeenlinna Lady Huskies pelaa historiansa ensimmäisen sarjapelin. Joukkue lähtee kauteen muhkealla n. 45 pelaajan rosterilla, joista vastaavasti viidellä on aikaisempaa pelikokemusta. Falconsin näkökulmasta mielenkiintoisimmat pelaajat näistä ovat viimekaudella Falconsissa pelanneet ja kauden päätteeksi palkitut Jenni Mölsä ja Kirsi Hänninen.

Miten käy kun kokenut, yhteispeliään puolitoista vuotta hionut, Falcons kohtaa vaihtoaition tungokseen asti täyttävä Huskiesin? Loppuuko Falconsilta puhti kun vastustajalla on aina juoksuttaa kentälle tuoreita jalkoja vai viekö kokemus voiton nuoruuden innosta? Falcons Ladies ei ole hävinnyt kotikentällään yhtään ottelua joten säilyykö Kankurin taika? Se selviää lauantaina Kankurin kentällä!

Falcons kuumat nimet: LB/RB/TE Laura Kontiainen, DL Eeva Turkki, LB/TE Heidi Paajanen, RB Marja Seppä ja QB Vilma Sipola

Huskies kuumat nimet: Jenni Mölsä, Kirsi Hänninen, Heli Harjanne, Anu Hakkarainen ja Tiina Koponen.

Säätiedotus lupaa lauantaiksi hyvää säätä ja jenkkifutisfanien kannattaa muutenkin suunnata nokkansa Hyvinkäälle, sillä Naisten ottelun jälkeen Falconsin edustusjoukkue kohtaa samalla kentällä miesten 1. divisioonan Pre season -ottelussa Oulu Northern Lightsin.