Kuusi Falconsin juniorikasvattia U17-maajoukkueeseen

Kuusi Falconsin juniorikasvattia U17-maajoukkueeseen

Peräti kuusi Falconsin juniorikasvattia edustaa Suomea U17 -nuorten PM-kisoissa Örebrossa 15-17.10. Kisamatkalle lähtevät Elias Saarelainen, Henri Sinisalo, Oskari Lehtiniemi, Elias Sorvari, Otto Oinonen ja Christer Berg.

Saarelainen ja Sinisalo pelasivat kuluneella kaudella Falconsin U15 -junioreissa. Koska Falconsilla ei ollut viime kaudella tarjota U17-joukkuetta, moni sen ikäluokan pelaaja lähti kokeilemaan menoa muissa joukkueissa. Elias Sorvari kävi Sipoo Bulldogsissa kokeilemassa tällä kaudella ja on nyt palannut taas treenaamaan Falconsissa. Lehtiniemi otti tuplamestaruuden (U17 ja U19) Porvoon Butchersin paidassa. Oinonen ja Berg lähtivät molemmat kesäksi Turkuun pelaamaan Anders Trojansiin, jossa saavuttivat hopeamitalit.

Suomelta osallistuu PM-kisoihin kaksi joukkuetta, joista toinen on ns. edustusjoukkue ja toinen kehitysjoukkue. Falconsin kasvateista Oinonen ja Berg pelaavat edustusjoukkueessa ja loput kehitysjoukkueessa. Joukkueessa on lisäksi mukana kaksi Falconsin entistä valmentajaa: Rami Lilja ja Olli Hautala.

Onnittelut kaikille maajoukkue-edustuksesta ja toivotaan pojille menestystä tässä kunniatehtävässä.

Kisojen nettisivut