JUNIORIT KAUDEN VIIMEISESSÄ TURNAUKSESSA

JUNIORIT KAUDEN VIIMEISESSÄ TURNAUKSESSA

Falconsin E-juniorit aloittivat päivän urakkansa Espoo Devilsiä vastaan. Ennen peliä muutettiin puolustus paremmin Devilsin hyökkäystä vastaan sopivaksi ja kentälle asteli 11 taistelutahtoista haukka-soturia.

Itse peli oli paljon tasaisempaa kuin numeroiden valossa näyttää, Devilsin loppuun asti hiottu hyökkäys kuitenkin rankaisi armottomasti virheistä ja Falcons-pelaajat ihmettelivät useasti selän taakse kadonneita pitkiä heittoja. Ja kun Haukka-hyökkäys oli perinteisesti päivän ensimmäisessä pelissä hieman unelias, joutui se hyvästä yrityksestä huolimatta tyytymään 0 tulokseen.

Falcons- Devils 0-32

Päivän toiseen peliin Kouvola Indiansia vastaan lähdettiin huomattavasti virkeämpänä, ja maali-iloittelun aloitti Falcons. Kovaa vääntöä, hikeä, loppuun asti suorittamista suurella sydämellä ja toisen puoliajan kuluessa oltiin 6 “bojoa” edellä, puolustuksen taistellessa suorastaan raivoisasti, yhtään jaardia ei Kouvola

saa ilmaiseksi. Sitten se tapahtui, jokaisen hyökkäyspelaajan painajainen, vastustajan puolustus peittää heittotilan ja puolustuksen linjan tehdessä kovaa työtä, inkkari pääsee pelinrakentajan kimppuun ja riistää pallon kainalosta jonka jälkeen riittää kaksi askelta ja vastustajan touchdown on tosiasia.

Vastustajilta vielä onnistui potkumaali lisäpisteyrityksenä ja sitten oltiinkin 2 pistettä Kymenlaakson punanahkoja perässä. Falcons ei luovuttanut vaan teki vielä 2 maalia, mutta ilman onnistuneita lisäpisteitä ja Indiansien tehdessä myös 2 touchdownia ja potkujen osuessa kohdalleen lopputulos on jälleen väärään suuntaan kallellaan.

Indians- Falcons 24-19

D-juniorit saivat vastaansa Tampereen Saintsin. Falconsin pojat onnistuivat erityisen hyvin puolustuksessa, linja piti kovassa väännössä ja vastustajan hyökkäykset säkitettiin voimalla. Hyökkäys pääsi omalla vuorollaan etenemään hyvän linjatyöskentelyn ansiosta. Pallo meni vastustajan maalialueen yli kolme kertaa.

Falcons-Saints 18-12.

Toinen vastustaja oli Jyväskylän seudun Jaguaarit. Peli oli Falconsin pojille helppo, hyökkäys ja puolustus jatkoivat hyvää työtään ja touchdowneja tuli tasaiseen tahtiin. Falconsin D-junioreista on viisi pelaajaa U-15 kehitysjoukkueen maajoukkueringissä, joten taitoa pojille on karttunut paljon kauden aikana. Falcons vei ottelun fyysisellä voimalla ja onnistuneilla hyökkäyskuvioilla murskalukemin 46-0.

Falconsin juniorit lopettivat kesän turnaukset näihin peleihin.

Treenit jatkuvat Karankadun Hyrialla maanantaina 7.10. Innokkaita 10-16 -vuotiaita pelaajia otetaan mukaan. Juuri nyt on hyvä aloittaa amerikkalaisen jalkapallon harrastus, kun kausi alkaa alusta. Yhteyttä voi ottaa yhteydenottolomakkeella.