Jefukoulu maaliskuussa Hyvinkäällä

Jefukoulu maaliskuussa Hyvinkäällä

TESTAA TAITOSI JA KOKEILE UUTTA!

Hyvinkää Falcons järjestää kaksiosaisen jefukoulun kaikille lajista kiinnostuneille 9-17 -vuotiaille pojille, jotka ovat kiinnostuneita pelaamaan seuran juniorijoukkueissa jo kesällä 2015. Jefukoulu on osallistujille ilmainen ja se ei sido mihinkään. Aloituksen jälkeen voit liittyä mukaan joukkueen harjoituksiin, jos laji tuntuu omalta. Falcons treenaa läpi kevään ja kaudet alkavat touko-kesäkuun aikana.

Jenkkifudis on kova kontaktilaji, jossa kaikesta urheilutaustasta on ehdottomasti hyötyä. Lajissa on mahdollisuus menestyä, vaikka aloittaisitkin sen myöhään ja mm. maajoukkueessa on tälläkin hetkellä ns. “late entry” -pelaajia, jotka ovat riittävän kovia urheilijoita. Lajin hienoudet opitaan osallistumalla aktiivisesti joukkueen lajitreeneihin ja tietysti käytännössä kentällä.

Jos siis haluat kokeilla uutta, tule testaamaan taitosi Falconsin Jefukouluun – saattaa olla, että löydät itsesi jo ensi kesänä jenkkifudiskentältä varusteet päällä. Jenkkifudis on joukkuelaji, joka koukuttaa – useimmat eivät pääse lajista irti siihen kerran tutustuttuaan…

AIKA: TI 24.3. JA 31.3.2015 KLO 18-19:00
PAIKKA: WANHA AREENA, KANKURINKATU 4 – 6, HYVINKÄÄ
VARUSTUS: LYHYELLE KEINONURMELLE SOPIVAT KENGÄT (MATALAT NAPPULAT TAI LENKKARIT) JA SOPIVAT SISÄLIIKUNTAVARUSTEET
LISÄTIETOJA: 046-6686614 TAI SÄHKÖPOSTITSE: JANNE.OTRANEN@FALCONS.FI

Merkkaa siis päivät kalenteriisi ja tule paikalle! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.