Hyvinkää Falconsin päättäjäisissä palkittiin kaudella 2017 ansioituneita

Hyvinkää Falconsin päättäjäisissä palkittiin kaudella 2017 ansioituneita

Hyvinkää Falconsin kauden 2017 päättäjäisiä juhlittiin perinteisesti Lehtolan majalla.

Seuran puheenjohtaja valittiin Vuoden Falcons-tittelin saajaksi. Kahden puheenjohtaja vuotensa aikana Falcons on yhtenäistynyt toimintatavoissa ja Jokisen aktiivisuuden myötä yhteistyö eri tahojen ja seurojen kanssa on lisääntynyt ja Falconsin näkyvyys alueellamme on vahvistunut. Onnittelumme Vuoden Falconsille!

Vuoden junioripelaajaksi valittiin Eetu Jokinen. Jokinen on erittäin ahkera harjoittelija, joukkueen kapteeni ja tsemppari; joka pitää yllä mukavan positiivista henkeä. Eetu valittiin U17-maajoukkueeseen ja oli Tanskan Vejlessä voittamassa PM-kultaa. Eetu valmentaa oman harrastamisensa ohella pienempiä junioireita ja seura-aktiivi.

Vuonna 2017 U17 I-divarissa kultaa voittaneesta joukkueesta palkittiin: Vuoden treenaaja Simo Johansson, Vuoden hyökkääjä Henri Ojala, Vuoden linja Santeri Pihlaja, Vuoden etenijä Arttu Tapola ja Vuoden puolustaja Rasmus Riihimäki.

U15-joukkue sijoittui I-divarissa sijalle 4. Joukkueen palkitut: Vuoden treenaaja Niko Pasanen, Vuoden hyökkääjä Oskari Tapola, Vuoden etenijä Eetu Loimuneva, Vuoden linja Tomi Ropponen ja Vuoden puolustaja Panu Huttu.

Falconsin miehet pelasivat kaudella 2017 IV-divaria. Joukkueen rosteri oli pieni ja jokainen pelaaja pelasi lähes jokaista paikkaa. Hyvinkää Falcons myönsi miehille SISU-palkinnon 🙂

Falcons Ladies palkitsivat keskuudestaan seuraavat:  Vuoden puolustaja Laura Nikkola,  Vuoden linjapelaaja Laura Jusslin, Vuoden hyökkääjä Ulla Friman-Piela, Vuoden Haukka Maria Sillanpää ja Vuoden kehittynein pelaaja Kristiina Lehtiniemi. Joukkueen MVP on Sanna Holm.

Mikään seura ei toimisi ilman vapaaehtoistyötä. Hyvinkää Falconsin vuoden 2017 Toimija on Alina Poutiainen. (kuvassa Allun isä Veijo Poutiainen hakemassa palkintoa)