Falconsin vuosikokous pidettiin tammikuussa

Falconsin vuosikokous pidettiin tammikuussa

Hyvinkää Falcons ry:n vuosikokous pidettiin tammikuussa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja vahvistettiin tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja budjetti. Hallituksen kokoonpano tulevalle vuodelle on seuraava: Puheenjohtajana jatkaa edelleenJanne Halla-aho, muista vanhoista jäsenistä hallituksessa jatkavat Ville Rontu, Kimi Rosendahl, Katja Sulanko ja Jarkko Muikku. Uusina hallitukseen tulevat Janne Otranen ja varajäsenenä Terhi Puukka.

Yhdistyksen jäsenmaksuksi vahvistettiin 25 euroa ja kausimaksuiksi naisten joukkueelle 250 euroa, C-juniorijoukkueelle 350 euroa, D-juniorijoukkueelle 285 euroa, E-juniorijoukkueelle 225 euroa ja käsipallojoukkueelle 125 euroa. Sisaralennus juniorijoukkueissa samasta taloudesta osallistuvalle -25% kausimaksusta. Miesten joukkueen luovuttua sarjapaikastaan kokouksen jälkeen, kausimaksu ja kulubudjetti tullaan määrittelemään uudelleen myöhemmin.
Toimintasuunnitelman mukaan suurimpina haasteina nähdään harrastajapohjan sekä määrällisen, että ikäluokkien lisääntymisen mukanaan tuoman toiminnan laadun ylläpitäminen ja ohjaajien riittävän määrän turvaaminen. Seuran toiminnalla tulee olemaan kaudella 2015 kolme selkeää painopistettä, joihin tullaan kiinnittämään erityisesti huomiota.

Painopistealueet ovat:
1. Junioritoiminta
2. Sisäisen tiedottamisen parantaminen
3. Toiminnan suunnitelmallisuus

Seuran kehityskaaren ollessa tässä vaiheessa, on tärkeää että sen toimintaa tullaan kehittämään entistä ammattimaisempaan suuntaan. Toiminnan laajentuessa on tärkeää, että toiminnan laatu pysyy korkealla tasolla ja se tarjoaa jäsenistölleen sen odotusten mukaista toimintaa.

falcons_logo_2013_official_transparent_retina