Falconsin pelaajille mestaruuksia Butchersin paidassa

Falconsin pelaajille mestaruuksia Butchersin paidassa

Falconsin juniorikasvatit Oskari Lehtiniemi ja Niklas Reinhardt ovat päättyneellä kaudella pelanneet Porvoo Butchersin paidassa menestyksekkäästi. Kun Falconsilla ei itsellään ollut vielä valmista U17 tai U19 -joukkuetta, saatiin pelimiehille pelipaikka Porvoosta, jossa joukkue ikäluokille oli jo olemassa. Yhteistyön tuloksena pojat saavuttivat yhteensä 3 kpl SM-kultamitaleja. Reinhardt voitti mestaruuden U19 -ikäluokassa, mutta Lehtiniemi pisti paremmaksi ottaen mestaruudet sekä U17- että U19 -ikäluokissa.

U17 -finaalista. Kuvaaja: Harri Seppänen

U17 -finaalista. Kuvaaja: Harri Seppänen

Sekä Reinhardt että Lehtiniemi ovat lisäksi oman ikäluokkansa maajoukkueringissä mukana, joten molemmilla on hyvät mahdollisuudet kehittyä lajissa harjoittelemalla oman ikäluokkansa parhaiden kanssa.

Butchersin U17 -sarjan finaalivastustajan Turun Anders Trojansin riveissä pelasi myös kaksi kappaletta Falcons -kasvatteja. Otto Oinonen ja Christer Berg saivat tyytyä hopeisiin mitaleihin ja tunnustaa Reinhardtin ja Lehtiniemen Buthcersin paremmakseen numeroin 32 – 41 (8 – 24). U19 -finaalissa Butchers otti mestaruuden Crocodilesin kustannuksella selkämmmin, numeroin 24 – 0 (14 – 0).

Falcons onnittelee kaikkia SM-mitalisteja!

Lisää U19 -finaalista

Lisää U17 -finaalista

Lisää SAJL:n sivuilla