Falcons U11 tauolle tappioiden saattelemana

Viikon takaisen kovan turnauksen mustelmat ja kolhut ovat parantuneet ja pojat lähtivät hyvillä mielin Helsinkiin Roostersin järjestämään turnaukseen lauantaina. Turnaus oli kauden kolmas turnaus U11 junioreille.

Ensimmäisen pelin vastustaja oli East City Giants Helsingistä. Pelin alku näytti lupaavalta. Tasaista vääntöä molemmin puolin. Konsta Häkkisen saatua kovan tällin päähän ja jouduttuaan jättämään kentän meni Falconsin peli sekaisin. Kaisa Häkkinen teki mahtavia taklauksia ja yritti herätellä taistelutahtoa joukkuekavereihinsa. Falcons lähti turnaukseen normaalia pienemmällä miehityksellä. Tasapuolisesta pelistä huolimatta ECG voitti pelin 40-21.

u11

Toisessa pelissä vastaan astui Wolverines suurella rosterilla. Pelaajia oli heillä 22. Pelaajien suuren määrän myötä olisi voinut olettaa Wolverinesin juoksevan Falconsin nurin. Peli oli kuitenkin todella tiukkaa ja reilua kamppailua. Lassi Kokkosen ja Markku Pasasen yhteistyö toimi oikein hienosti. Lassi aukaisi tietä ja Markku toimi pallonkantajana. Hyvällä yhteispelillä saatiin pisteitä syntymään. Pelipäivä oli lämmin ja pelaajilta voimia vievä. Aivan pelin loppupuolella tapahtui pari helpohkoa pallon menetystä joka johti tappioon Wolverinesille. Lopputulos 54 – 51.

U11 juniorit jäävät nyt puolentoista kuukauden ottelutauolle. Tauon aikana harjoittelu kuitenkin jatkuu tiiviinä. Ja ehditään siinä hetki nauttia alkavista kesälomistakin.