Falcons ladies hopealle I-divisioonan finaali ottelussa

Hyvinkää Falconsin ladies kohtasi I-divisioonan finaali ottelussa Mikkelin Bouncersin. Koko kauden tappiottomasti pelanneet Falcons Ladies lähtivät otteluun hienoisena ennakko suosikkina ja mieliala joukkueessa olikin korkealla mutta selvästi jännittynyt, olihan joukkue ensimmäistä kertaa olemassa olonsa aikana finaalissa ja panoksena oli kunnian lisäksi mahdollinen nousu ylimmälle sarja tasolle, Vaahteraliigaan.

Pelin alku oli tasaväkistä vääntöä mutta ensimmäisellä neljänneksellä Mikkeli onnistui maalinteossa sekä lisäpiste yrityksessä, vieden vieraat johtoon. Hyvinkään Falcons ladies olivatkin tämän jälkeen hieman vieraassa tilanteessa altavastaajina ja alkoivat jahdata Mikkelin johtoa, mutta tiukoissa paikoissa tulleet epäonnistumiset aiheuttivat sen että puoliajalle mentiin Bouncersin johtaessa edelleen 0-8.

Toisella puoliajalla nähtiin molempien joukkueiden puolustuksen täydellistä onnistumista niin ettei Hyvinkää pystynyt tavoittamaan Mikkelin yhden maalin etumatkaa. Joskaan Mikkeli ei etumatkaa myöskään pystynyt kasvattamaan, ja näin peli päättyi Mikkeli Bouncersin voittoon 0-8.Versio 5