Falcons juniorit lennossa

Falcons juniorit lennossa

Falcons U15 juniorit olivat Nokialla pelaamassa sunnuntaina. Rankka vesisade piti huolen siitä, että heittopelejä ei pelattu, mutta keskushyökkääjät kantoivat juoksupeleillä pallon yhteensä kuusi kertaa Ghosthuntersin maalirajan ylitse. Puolustuksen Elias Saarelainen nappasi yhden syötönkatkon, jonka kuljetti maaliin saakka. Yksi lisäpisteyritys meni potkaisemalla maaliin, joten yhteensä pisteitä tuli 44. Falconsin puolustus teki tiukkaa työtä ja jätti Ghosthuntersin nollille. Sarjapelit ovat pian puolessavälissä ja seuraavaksi U15 –joukkue kohtaa kotiottelussa Hyvinkäällä Kankurin kentällä 4.7 Sipoon Bulldogsin ja ottelun odotetaan olevan tasaväkinen.

Päivän kokoonpanossa pelasivat hyökkäyksessä pelinrakentaja Lauri Snellman, keskushyökkääjät Henri Ojala ja Arttu Tapola, linjassa Eetu Jokinen, Elias Rantalainen ja Santeri Pihlaja sekä laitahyökkääjä Ville Ahjoniemi. Puolustuksen kovasta väännöstä huolehtivat Henri Sinisalo, Kalle Nurmela, Topi Mikkonen, Kristiina Lehtiniemi, Alina Poutiainen, Elias Saarelainen ja Oskari Tapola.
Falcons juniorit treenaavat tiistaisin ja torstaisin Perttulan nurmella klo 18-20. Joukkueisiin mahtuu lisää pelaajia, ikähaitari on 10-15 vuotta. Tervetuloa kokeilemaan lajia!