Falcons -juniorit avasivat kautensa

Falcons -juniorit avasivat kautensa

Falconsin U13 ja U15 –juniorit pelasivat 14.3 Vantaalla järjestetyssä Snow Bowl –turnauksessa kauden ensimmäiset pelinsä. Talvikauden pikkuhaukat ovat harjoitelleet sekä Hyvinkäällä että Riihimäellä. Turnauksessa käytiin kokeilemassa pelikuvioita ja harjoittelemassa eri pelipaikkoja.

U13 joukkue, 2002-2004 syntyneet, pelasi kaksi peliä, vastassa oli Vantaa Taft ja Helsinki Wolverines. Falconsin pelaajista yli puolet olivat ensikertalaisia, mutta he antoivat silti kovan vastuksen isoille seuroille. Etenkin puolustus teki hartiavoimin töitä. Lukemiksi jäi Falcons-Taft 0-32 ja Falcons-Wolverines 0-26. Ensimmäisessä pelissä saatiin touchdown, mutta tuomarit olivat heittäneet lipun rikkeen merkiksi, joten pisteitä ei hyväksytty. Joukkueen tsempparin sai Noel Wennonen hyvistä otteistaan sekä hyökkäyksen että puolustuksen linjassa.

Falcons -juniorit snow bowl -turnauksessa Vantaalla

U15 joukkue, 2000-2001 syntyneet, koostui pitkälti yhden tai useamman kauden treenanneista pelaajista. Uudella kokoonpanolla otettiin pelituntumaa ja vaikka joukkue oli lukumäärältään vähäinen, pystyivät he kompensoimaan määrän taidolla. Falcons antoi myrskyvaroituksen kesän sarjapelejä varten, jotka alkavat toukokuussa. U15 pelasi Vantaa Taftia vastaan ja vastustajan kolminkertainen pelaajamäärä kykeni väsyttämään Falconsin, lukemat jäivät 38-2 Falconsin tappioksi. Seuraava peli Kouvola Indiansia vastaan oli jo tasaisempi, hyökkäys alkoi saamaan kuvioitaan toimimaan ja loppulukemat 16-27 vastustajan hyväksi ei kirvellyt enää niin paljoa. Viimeiseen otteluun ladattiin kaikki paukut. Takana oli jo kaksi peliä ja väsyneitä pelaajia, silti haukat lähtivät lentoon ja voittivat selvin lukemin Sipoon Bulldogsin 25-0. Tsempparipelaajaksi valittiin Elias Saarelainen, joka ensikertalaisena pelasi taitavaa peliä puolustuksessa.

Falcons ottaa uusia pelaajia kaikkiin joukkueisiin ja nyt on hyvä aika aloittaa harrastus, että ehtii tutustumaan lajiin hyvin ennen kesän pelejä. Falconsin jefukoulu pidetään Hyvinkäällä Wanhalla areenalla 24.3 ja 31.3, se on tarkoitettu 9-17 –vuotiaille lajista kiinnostuneille.

Lisäinfoa osoitteessa www.falcons.fi/startti tai Janne Otranen, p. 046-668 6614 tai janne.otranen@falcons.fi.