U17 voittoputkessa

U17 joukkuekuva 2016Hyvinkää Falconsin ja Hämeenlinna Huskies yhdistelmäjoukkue jatkoi nousujohteista kauttaan Hyvinkään Perttulassa pelatussa pelissä Sipoo Buldogsia vastaan. Edellisessä pelissä runkosarjassa voittamaton Jyväskylä Jaguars joutui taipumaan yhdistelmäjoukkueen edessä 22-44.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin yhteisjoukkueelta vahvaa peliä ja joukkue pääsikin jo tukevalta tuntuvaan johtoon, jolloin valmentajat antoivat linjapelaajille mahdollisuuden kokeilla uusia pelipaikkoja.

Ensimmäistä kertaa pallon kuljettamista kokeillut Eetu Jokinen ottikin heti hienon kopin Buldogsien maalialueen tuntumassa ja oli lähellä tehdä touch downin, mutta vieraalla pelipaikalla olo aiheutti lipun kentälle, väärän aloitusmuodostelman vuoksi.

Puoliajalle mentiinkin yhdistelmäjoukkueen johdossa 26-6.

Jos joku kuvitteli pelin jo ratkenneen, niin vääremmässä ei olisi voinut olla. Kolmannelle neljännekselle kentän laidalle asteli Buldogsien peräänantamaton joukkue joka aloittikin hurjan takaa-ajon.

Yhdistelmäjoukkueen pienistä virheistä rankaissut Buldogs siirtyikin johtoon neljänneksen lopulla ja nyt yllättäen olivatkin yhdistelmäjoukkueen pelaajat takaa-ajajina.

Yhdistelmäjoukkue sai kuitenkin rivinsä kasattua ja siirtyivät takaisin johtoon.

Myös pallon kuljettamista kokeillut Santeri Pihlaja onnistui vieraalla pelipaikalla ja vastasikin palloa kuljettaessaan yhdestä kovimmista iskuista, kun vastustajan pelaaja tuli pysäyttämään Pihlajan etenemistä.

Buldogsien hurjan takaa-ajon vuoksi ei yhdistelmäjoukkue voinut hetkeäkään hengähtää ennen loppuvihellystä, joten tarjolla olikin jännitystä loppuun asti suurelle joukolle katsojia, joita tänä kesänä on ollut Falcons junioreiden pelejä seuraamassa.

Loppuvihellyksen jälkeen oli tulostaululla lukemat 39-36 yhdistelmäjoukkueen hyväksi.

Tämä ottelu oli tällä kaudella viimeinen Hyvinkäällä pelattu Falconsin peli, joten Hyvinkää Falcons haluaakin kiittää kaikkia kannattajiaan ja katsojia, ja toivottaa myös ensi kaudella kaikki tervetulleiksi katsomoihin kannustamaan joukkueet voittoihin.

U17 joukkueen pelit kuitenkin jatkuvat edelleen tällä kaudella ja seuraava peli on runkosarjan viimeinen peli  jossa yhdistelmäjoukkue kohtaa Lahti Panthersin, Hämeenlinnan urheilupuiston tekonurmella 11.9. klo 14.00