Pikku-haukkojen voitokas turnaus Turussa

Pikku-haukkojen voitokas turnaus Turussa

Hyvinkään ja Hämeenlinnan U13-yhdistelmäjoukkue päästettiin jälleen irti, tällä kertaa Turussa. Viime sunnuntaina 8.8.2021 järjestetyssä turnauksessa joukkue voitti molemmat ottelunsa.

– Turnaus sujui kaikin puolin todella hyvin. Ehdimme hyvin valmistautumaan otteluihin ja se näkyi myös kentällä. Pelaajat yllättivät positiivisella tavalla niin muut joukkuekaverit, kuin valmentajatkin. Hyvää kehitystä on tapahtunut kaikin puolin ja pyrimme jatkamaan ja kannustamaan pelaajia kehittymään lisää niin tulevissa peleissä, kuin treeneissäkin. Tähtäyskohtana on, että peleissä pidetään hauskaa ja taistellaan loppuun asti, oli tilanne mikä tahansa. Yhteispeli toimii tiimissä hienosti ja uskon, euraavassa turnauksessa näkevämme lisää uskomattoman hyvää toimintaa ja suorittamista pelikentällä. Tästä joukkueesta voi olla ylpeä kaikin puolin, turnauksessa joukkueen päävalmentajana toiminut Eetu Jokinen kertoo.

Ensimmäisessä ottelussa joukkue kohtasi Pori Bearsin ja se päättyi lukemin 58-48. Toinen ottelu Turku Trojansia vastaan päättyi 58-44.