Naisten kotiottelut jatkuvat: Haukat vastaan Ahmat

Naisten kotiottelut jatkuvat: Haukat vastaan Ahmat

Naisten l-divisioonan kausi on kääntynyt ehtoopuolelle. Kauden toiseksi viimeinen ottelukierros käydään tulevana viikonloppuna, jolloin myös Falcons Ladies on otteluvuorossa. Falcons palaa lauantaina kotikentälle emännöimään pääkaupungista saapuvaa Helsinki Wolverinesia. Joukkueet eivät ole otelleet keskenään aiemmin, sillä Wolverines on naisten jenkkifudiskentällä upouusi tulokas.

Sekä Falconsilla että Wolverinesilla on takanaan kuusi ottelua. Falcons aloitti kauden nousujohteisesti kahdella ylivoimaisella voitolla. Sittemmin nousujohteisuus on kääntynyt tappioiksi, eikä joukkue ole päässyt kartuttamaan pistetiliään kahta voittoa enempää.

Helsinkiläisen ahmajoukkueen debyyttikausi on ollut Falconsiakin alavireisempi. Ykkösdivarin ainoa rookiejoukkue on pysynyt sarjataulukon häntäpäässä koko kesän ajan. Joukkue sai kuitenkin ensimmäiset voitonpisteensä viime sunnuntaina, kun se voitti alkukesästä Falcons-jyränkin alle jääneen Raisio Oakladiesin.

Falconsin loppukauden tavoitteena on saada kahdesta jäljellä olevasta ottelusta yhteensä täydet neljä pistettä. Myös aavistuksen pakkasen puolelle painunut maalisuhde on tarkoitus saada plussalle.

Divarin loppukahinoihin, play-offseihin, Falconsilla ei ole enää mahdollisuuksia.

Kontiaisen kuumat nimet:
RB/CB Sanna Holm: ”Kesän mittaan pelaamisen taso on noussut uusiin ulottuvuuksiin.”
TE, OL/DL Laura Kontiainen: ”EM-kisat lähestyvät, ja peli vaan paranee.”
RB/LB Jenna Peltonen: ”Palaa kokoonpanoon ja tulee näyttämään, mitä työnteko on.”

Naisten kesän toiseksi viimeinen kotiottelu pelataan tutulla Kankurin liikuntapuiston nurmella. Ottelu pyörähtää käyntiin jo kello 11. Lyöttäydy seuraan lauantaina!