Ladiesin kesän kotipelit alkavat Kankurissa

Ladiesin kesän kotipelit alkavat Kankurissa

Falcons Ladies avaa kesän kotipelikauden tulevana lauantaina, kun sen vieraaksi saapuu Raisio Oakladies. Hyvinkääläisjoukkue lähtee otteluun alla kauden ensimmäinen ottelu ja murskavoitto joensuulaisesta She-Wolvesista (0–74). Oakladiesille lauantain ottelu on sen kauden ensimmäinen.

Falcons Ladies ja Oakladies kohtasivat viimeksi kaksi vuotta sitten. Tuolloin Falcons noudatti aikaisemmilta kausilta tuttua kaavaa: vieraissa Oakladies nokitti haukat, kun taas kotikentällä Falcons veti pidemmän korren. Viime kauden Oakladies otti mittaa SM-sarjassa. Raisiolaiset jäivät SM-sarjadebyytissään sarjan viimeiseksi häviten kaikki kesän ottelunsa. Nähtäväksi jää, tarttuiko viime kaudesta kokemusta, joka siivittää Oakladiesin peliä divaritasolla.

Kuluvan viikon harjoituksissa Falcons keskittyy etenkin aloituksiin. Viime viikonlopun ottelussa joensuulaisia vastaan päänvaivaa aiheuttivat paitsiot ja väärät aloitukset. Siitä huolimatta päävalmentaja Jyri Kontiainen lähtee luotsaamaan joukkuettaan tulevaan peliin hyvillä mielin: tavoitteena on vain parantaa peliä.

Kontiaisen kuumat nimet:

QB/LB Sini ”Mörkö” Jusslin: ”Näkisit sen pelaavan. Se on niin vahvaa se sen meno.”
TE/LB Laura Kontiainen: ”Vahvaa blokkaamista.”
FS Saara-Kaisa Välitalo: ”Se on ihan tulessa.”

Ottelu pelataan tuttuun tapaan Kankurin kentällä, tosin poikkeuksellisesti tekonurmella. Falconsin osalta luvassa on fyysistä ja juoksupainotteista peliä sekä pisteiloittelua.

Jenkkifudiskesä alkaa Hyvinkäällä lauantaina 23.5. kello 13. Ole mukana!