Ladiesin kausi päättyy kotiotteluun

Ladiesin kausi päättyy kotiotteluun

Falcons Ladies pelaa kauden viimeisen ottelunsa tulevana lauantaina kotiyleisön edessä. Ladiesin vastustajaksi saapuu Hämeenlinna Huskies. Joukkueet ovat pelanneet toisiaan vastaan kerran viime kesänä. Tuolloin rookie-kauttaan aloitellut Huskies jäi Falconsin alle selvin lukemin 34–6.

Tämän vuoden revanssista on odotettavissa tiukka kamppailu. Viime vuonna sarjan viimeiseksi jäänyt Huskies on parantanut otteitaan huimasti kuluvalla kaudella ja on kiilannut kesän kärkijoukkoon. Hämeenlinnalaiset ovat hävinneet seitsemästä pelatusta ottelustaan vain yhden, ja joukkue keikkuu parhaillaan sarjan toisella sijalla.

Falconsin kausi ei ole ollut yhtä tuottoisa. Joukkue aloitti kauden lupaavasti kahdella murskavoitolla, mutta on sittemmin kerryttänyt enemmän tappiosaldoaan. Hyvinkääläisjoukkue on voittanut seitsemästä pelatusta ottelustaan kolme ja on tällä hetkellä sarjassa kuudentena.

Falconsin pelinälkä ole hiipunut tappioista huolimatta lainkaan, eikä tulevan ottelun lopputulosta voi ennustaa sarjataulukosta. Falcons on esittänyt menneissä otteluissa vakuuttavia otteita, ja monet sen selän taakse tehdyt maalit ovat syntyneet pienistä virheistä. Naisten EM-kisojen vuoksi I-divisioona on ollut kuukauden tauolla, joten Falconsilla on ollut aikaa hioa huolella viimeisetkin yksityiskohdat voittokuntoon.

Kontiaisen kuumat nimet:
OL/DL Heli Rontu: ”Loukkaantumisen jälkeen mainioon vireeseen päässyt työmyyrä.”
LB Laura Nikkola: ”Periksiantamaton puolustuksen päällikkö.”
QB Sini Lilja: ”Uusi nimi, uudet kuviot?”

Kausi huipentuu kotiyleisön edessä tutulla Perttulan nurmella. Ottelu potkaistaan käyntiin kello 13. Saavu paikalle kannustamaan naiset voittoon ja osallistu jenkkifudishurmokseen vielä kerran tänä kesänä!