Käsipallo: Kahden kotipelin viikko

Käsipallo: Kahden kotipelin viikko

Tällä viikolla on viihdettä tarjolla todenteolla Hyvinkääläisille käsipallon ystäville. Nimittäin Falcons kalastelee erittäin tärkeitä sarjapisteitä Torstaina ja Lauantaina. Torstaina 19.11 klo 19:00 alkaa ottelu Tampereen KooVee:ta vastaan ja Lauantaina 22.11 klo 15:30 on vuorossa hirveässä iskussa oleva Tammisaaren EIF.

Falcons on pelannut vasta kolme runkosarjapeliä ja niistä ei ole herunut valitettavasti kuin yhden voiton tuomat 2 pistettä. Niinpä joukkue majailee sarjataulukon häntäpäässä ja tarvitsee kipeästi pisteitä tulevista koitoksista jottei kärkikuusikkoon oleva ero ala kasvamaan liian isoksi. Toki nuo kaksi niukkaa tappiota on kärsitty jo ennakkoon vahvoille porukoillle, Wincester päättyi vieraissa 1 maalin karvaaseen tappioon ja ECG oli viime viikolla Helsingin urheilutalolla lopussa viekkaampi 19-16 lukemin. Aivan umpisurkeaa ei ole Hyvinkääläisten tekeminen ollut, tarvitaan vain hiukan lisätreeniä, jotta tarvittavat palaset loksahtelevat paikalleen. Helppo ei ole työsarka tiedossa seuraavissakaan peleissä.

KooVee on arvaamaton vastustaja jota ei ole syytä aliarvioida, tämä viime vuonna toimintansa aloittanut ryhmä on parantanut reippaasti tekemistään viime vuodesta. Tosin kuudesta pelatusta ottelusta on saldona vain vierasvoitto HC Lutuurista, mutta tiukkoja vääntöjä se on käynyt ViTa:a ja Camise:a vastaan. Ainoastaan Wincester, Haukat ja Pume on riepottanut joukuetta sitten isommilla maalieroilla. Torstaina Falcons:n nipun on oltava täysin hereillä, eikä missään nimessä lähteä harjoitusmoodissa vaikka vakiotreenipäivä onkin kyseessä.

Lauantain koitokseen on paljon vartijana myös se että löytääkö Falcons Torstaina hyökkäyspäähän uutta hurmosta. EIF näyttäisi olevan tällä kaudella vähintään samassa lennossa kuin viime kaudella, se on piessyt viidessä pelaamassaan ottelussa tielle sattuneet Camise:n, ViTa:n ja Haukkojen soturit. Wincester oli omalla sotanäyttämöllä vahvempi ja näin ollen EIF keräsi luunsa kotimatkalle numeroista 17-15. Viime viikonloppuna se jakoi HC Norrvalla:n kanssa pisteet tasan. Tammisaarelaiset majailee nyt sarjakakkosena 7 pisteen turvin, HC Norrvalla:lla tosin yksi ottelu vähemmän pelattuna ja voitolla se kiilaa itsensä kakkoseksi. EIF:n maaliverkkoa on näyttänyt olevan erittäin vaikea heiluttaa muun kuin tuomarin tarkistellessa sitä ennen pelin alkua. Falcons miehistön siipien täytyy nyt kantaa molemmissa kenttäpäädyissä, pesää on puolustettava viimeiseen asti ja napakoiden iskujen on onnistuttava hyökkäyksissä, muuten kuuluisa hukka perii. Vanhojen kalavelkojen maksunpaikka olisi nyt käsillä, tule siis paikalle ainakin tähän otteluun piiskaamaan petolinnut rajuun hyökkäyskiitoon.

Nähdään hallilla, Falcons lupaa teroitella kynnet isojen saaliiden nappaamiseen!

Falcons vs. KooVee, Tampere
Torstaina 19.11.2014 Klo19:00
Vehkojan Palloiluhalli (Männikkötie 6, Hyvinkää)

Falcons vs. EIF, Tammisaari
Lauantaina 22.11.2014 Klo15:30
Vehkojan Palloiluhalli (Männikkötie 6, Hyvinkää)