Falcons:n kauden ensimmäinen kotipeli Lauantaina

Falcons:n kauden ensimmäinen kotipeli Lauantaina

Falcons kohtaa lajitoveri tipuryhmän Haukat Helsingistä Vehkojan hallissa Lauantaina klo 15:30. Alun perin ottelu piti pelata La 18.10 mutta syysloma aiheutti esteitä vastustajan rosterin kasaan saamisessa, joten pienen sovittelun jälkeen tapahtumaa siirrettiin viikolla eteenpäin.

Falcons ja Haukat ovat kohdanneet vain kerran aiemmin, joka tapahtui viime kauden runkosarjassa ja silloin Hyvinkääläiset olivat parempia vieraskentällä luvuin 11-25. Toista kohtaamista ei tullut, koska Haukat eivät yltäneet ylempään loppusarjaan vaan sen siivet kantoi vain lopulta kolmanneksi viimeiselle sijalle – neljällä voitetulla pelillä. Haukat on perinteinen vuonna 1929 perustettu seura, alun perin pesäpallossa mainetta niittänyt seura on myös pelannut 22 kautta käsipallon miesten pääsarjatasolla. Noilta ajoilta saldona hopea ja kaksi pronssia. Myös naisten käsipallossa on menestystä tullut 1960 ja1970 luvulla ihan SM kultamitallien kera. Tosin historia on historiaa ja viime vuodet Katajanokan Haukat ovat pelanneet miesten 2-divisioonaa ja viime kaudeksi joukkue pudottautui M3D:hen, eikä vielä silloinkaan palannut voittojen tielle. Tämän kauden ensimmäiset pelit ovat kuitenkin osoittaneet että tälle kaudelle ryhmä on löytänyt aivan uuden ilmavirtauksen ja liihottavat nyt 36-17 voitolla KyIF2:sesta ja 21-21 tasapelillä Wincester:iä vastaan sarjataulukon kärkipäässä. Seura on myös laittanut todella komeat kotisivut pystyyn, joten aivan uusituin ilmein ovat uuteen kauteen lähteneet (https://linski.kapsi.fi/haukat/).

Falcons kävi pari viikkoa sitten Wincester:in kotisalissa Ruskeasuolla erittäin kovan taistelun sarjapisteistä, mutta lopun käänteiden kautta Wincester napsi sarjapisteet Falcon:sin nokan edestä. Peli kuitenkin osoitti että Hyvinkääläiset ovat ihan tosissaan liikenteessä ja odotettavissa on jatkossa kovaa taistelua kaikista jaossa olevista sarjapisteistä. Pelaajatilanne on myös valoisampi kuin aikoihin, mutta jokainen pelaaja on myös erittäin tärkeässä roolissa kauden mittaan.

Etukäteen voisi ennustaa että Lauantaina nähdään kahden nälkäisen joukkueen taisto jossa ei anneta sulkaakaan ilmaiseksi. Myös M3D sarjan alkukierrokset ovat osoittaneet että todella tiukka taisto tullaan tällä kaudella käymään sarjan herruudesta usean joukkueen välillä. Niinpä Falcons toivoo että kotiyleisö löytää taas paikalle Vehkojan hallin lehtereille kannustamaan joukkueen täyteen hurmokseen!

Falcons vs. Haukat (Helsinki)
Lauantaina 25.10.2014 klo 15:30
Vehkojan Palloiluhalli, (Männikkötie 8, Hyvinkää)