Falcons Ladies palaa Perttulaan

Falcons Ladies palaa Perttulaan

Viime viikonloppuna pelitaukoa pitänyt Falcons Ladies on jälleen iskussa. Naisten joukkue astelee kotiyleisönsä eteen toista kertaa tänä kesänä tulevana lauantaina. Vastaan asettuu aikaisemmilta kausilta tuttu Kouvola Indians.

Joukkueiden kohtaaminen on järjestyksessään neljäs. Falcons on taipunut Indiansille kahdessa ottelussa, ja yhden se on vienyt omiin nimiinsä. Viime vuonna Indians-emännät voittivat Falconsin täpärästi vain kahdella pisteellä (18–16). Myös kaksi vuotta sitten Falconsin yllä leijui vieraspelikirous: vieraissa se hävisi Indiansille, kun taas kotiottelun se voitti.

Hyvinkääläisjoukkueen kuluva kausi alkoi voittoisissa tunnelmissa. Ensimmäisessä kahdessa ottelussa se jätti vastustajansa nollille ja karkasi itse kymmenien pisteiden päähän. Kaksi viikkoa sitten pelattu, kauden kolmas ottelu päättyi kuitenkin päinvastaisiin lukemiin: Falcons jäi Mikkeli Bouncersin käsittelyssä nollamaaleille.

Kouvola Indians on ehtinyt pelata tänä kesänä jo neljä ottelua. Tilillään sillä on kolme voittoa ja yksi tappio, jonka se kärsi viime viikonloppuna. Lähinnä heittopeleihin hyökkäyksessään luottava Indians tuskin päästää Falcons Ladiesia helpolla, vaikka haukkapuolustus onkin tyrmännyt vastustajiaan muurin lailla. Toisin kuin Indiansin, Falconsin vahvuus on ollut parhaimmillaan hyrrän lailla pyörineessä juoksupelissä.

Kontiaisen kuumat nimet:
LB/TE Laura Nikkola: ”Puolustuksen sielu on nyt innostunut myös hyökkäämään.”
TE, OL/DL Laura Kontiainen: ”Linjapelin päällikkö. Tasokasta ja takuuvarmaa työntekoa ottelusta toiseen.”
WR/LB Eveliina Holopainen: ”Tauon jälkeen virtaa täynnä. Pelaa aina kovaa ja loppuun asti.”

Falconsin riveistä poissa lauantaina ovat Sini Jusslin, Jenni Tähtinen, Heli Rontu, Pia Kosonen ja Katja Sulanko.

Falcons Ladies kihisee taas virtaa. Lauantaina sillä on tilaisuus tasata voitot Indiansin kanssa. Rullaako Falconsin hyökkäys ja jykevöityykö puolustus ensimmäisten pelien tapaan? Hämääntyykö Falcons-puolustus Indiansin odotettavissa olevasta ilmasirkuksesta vai putoavatko kouvolalaisen pelinrakentajan heitot omiensa syliin? Vastaukset saadaan lauantaina.

Ottelu pelataan poikkeuksellisesti siellä, mistä hyvinkääläinen jenkkifudis on ponnahtanut, Perttulan nurmella. Peli pyörähtää käyntiin kello 13. Tule ja kannusta kotijoukkue voittoon!